Sprint szekcionált ipari kapu

Testreszabott sebesség
A Pro-Line Sprint egyedülálló kombinációja a sebességnek és a normál Pro-Line ipari kapuk könnyű használhatóságának. Ez a rendkívül gyors szekcionált kapu egy rendszerben ötvözi minden előnyét a hagyományos ipari kapuknak és a gyors kapuknak.

A Sprint speciálisan gyors ipari kapunak lett tervezve. A kapunyitási idő csökkentése jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé. A SPRINT tökéletesen alkalmas a külső falsíkra való
telepítéshez. A SPRINT a speciális igényekhez igazítható. A SPRINT két típusban rendelhető, S40 SPRINT és A40 SPRINT.

Ez kapu típus 40mm vastag szendvics panelből készül, alap színe RAL9002. A panelek 366mm magasak és a külső oldaluk dombor mintás, bordák NÉLKÜL. A belső oldal sima és bordázott. A 366
mm-es maximális szekció magasság garantálja a stabilitást és a hosszú élettartamot.
Az S40 SPRINT rendkívül robusztus kapu, egyaránt alkalmazható épületen belül és kívül. Az Ön biztonsága érdekében, az S40 SPRINT átlátható alumínium szekciókkal is szerelhető, felár ellenében. A paneleket a kívánt RAL színre fújva tudjuk szállítani, felár ellenében.

Ez a kapu típus 40mm vastag anodizált alumínium szekciókból épül fel. A szekciók maximális magassága 370mm amely garantálja az optimális működést. A kiváló minőségű alumínium profilok biztosítják, hogy a kapu erős és stabil legyen.
Többféle átlátszó és tömör betét lehetséges. Az akril betétek átláthatóvá teszik a kaput, melynek fő előnyei a biztonság és a vizuális megjelenés.
Az A40 egy esztétikus kapu, amely növeli az Ön épületének külső
megjelenését. A magas minőségű komponensek garantálják a hosszú
és probléma mentes működést. A szekciókat igény szerinti RAL színre
por festjük, felár ellenében.