S80-A80 Ipari szekcionált kapu

Méretre gyártott minőség!

A 80-mm vastag kapunak lényegesen magasabb a szigetelési értéke, mint egy 40mm-es kapunak. Ezenfelül a panelek hőhídmentesek. A gyakorlat azt mutatja, hogy egy átlagos kapu egy adott időszakra vetítve több mint 90%-ban zárva van. Egy kiemelkedően jó szigetelésű kapu lényeges energia megtakarítást tesz lehetővé és ez egy társadalmilag is felelősségteljes választás.

Egy új modern csarnok tervezésnél, kivitelezésénél a szigetelési érték egy lényeges tényező! Ezért logikus például, hogy az épület falának és tetejének 100mm-es szendvics panelt választanak. Ha egy ilyen csarnok kapui csak 40mm-vastag panelből készülnek, akkor ez a beruházás nem lesz olyan megtérülő, mint az lehetne, mivel a hő az épület leggyengébb pontján keresztül lép ki. A mi S80 kapuinknál meg vannak azok az opciók, amelyek az 40mm-es kapuknál, de magasabb szigetelési értékkel, tehát az S80 teljes értékű alternatívája a 40- es kapuknak.
Az S80 három RAL alapszínben érhető el : RAL 9002, RAL 9006 és RAL 7016. Természetesen a kapukat bármilyen kívánt RAL színben le tudjuk gyártani. A panel külső oldala dombornyomott. A panelek hőhídmentesek, ennek megfelelően ujjbecsípődés védelemmel nem rendelkeznek.

Az A80 egy kitűnő alternatíva a 40mm-es verzió kiváltásra.
A munkaterület nappali meg világítása követelmény,
de nem szeretnének lemondani a tervezett hőszigetelési
értékről? Akkor az A80 a tökéletes megoldás. A magas
hőszigetelési és fénybebocsátás értékek mellet az A80
szekcionált kapu széles lehetőségeket biztosít arra is,
hogy stílusban is harmonizáljon az épülettel. Az A80
gyakran alkalmazott bevilágító szekcióként is az S80
kapuknál. Az A80 kapuknál az alsó szekcióként gyakran
kerül alkalmazásra az S80 szekció.

Partnerek: