GfA Motorok

GfA ipari kapu meghajtások és vezérlések

A GfA ELEKTROMATEN GmbH & Co Európa legnagyobb motor és vezérlés gyártója, mely szinte mindegyik nagy európai ipari kapu gyártó számára biztosít ipari kapu meghajtásokat. Ezek közé tartozik például az Efaflex, a Hörmann, az Albany és a Crawford.
Cégünk a GfA hivatalos magyarországi partnere, ezáltal termékeinek széles választéka elérhető kínálatunkban, legyen szó ipari szekcionált kapu, ipari redőnykapu vagy ipari
gyorskapu motorról.

Nyitott logisztikai épületek, stadionok, mélygarázsok és gyárak. Több mint egymilliószor bizonyított, nagy megbízhatósággal. Még a különleges környezeti és alkalmazási feltételek sem jelentenek problémát. Fokozott páratartalom, porterhelés, magas és alacsony hőmérséklet, agresszív közegekkel való érintkezés vagy robbanásvédelmi követelmények – a GfA rendelkezik a megoldással. Teljesen specializált ipari meghajtások vagy a szabvány moduláris kiegészítései biztosítják a kívánt funkciót.
Minden GfA ELEKTROMATEN meghajtás megfelel az EN 13241 és EN 12453 kapuk és motoros kapuk biztonságos használatára vonatkozó európai szabványok követelményeinek.