Cégünkről

A Ka-Pu Kft-t 1991-ben két magánszemély, valamint egy német, ipari kapukat gyártó cég (Kaufmann GmbH) alapította, 2000-re azonban a cég családi vállalkozássá alakult (Puskás család).


A cég alaptevékenysége ipari kapuk gyártása, forgalmazása, szerelése és karbantartása volt, ami az idők során kibővült az automata tolóajtókkal.


A Ka-Pu Kft. tevékenysége 2002-ben azzal bővült, hogy megkezdte a DYNACO típusú PVC gyorskapuk forgalmazását, mely cégnek hivatalos magyarországi képviselői vagyunk.

Kollégáink rendszeresen vesznek részt a Dynaco által szervezett oktatásokon, ennek a szakmai tudásnak, valamint az elmúlt évek során több mint 3.000 Dynaco kapu beépítése során szerzett tapasztalatnak, illetve jelentős pótalkatrész-készletnek és folyamatos és rendszeres alkatrész-utánpótlásnak köszönhetően kijelenthetjük, hogy cégünk stabil szervizhátteret nyújt a Magyarországon eladott Dynaco gyorskapukhoz.

2004-ben tovább bővült a termékpaletta, megkezdődött a PVC lengőajtók gyártása. Az eltelt évek eladási számai és ügyfeleink megelégedettsége alapján kijelenthetjük, hogy a gyorskapuk és PVC lengőajtók piacán meghatározó szereplővé vált a Ka-Pu Kft.

2019-ben cégünk tovább szélesítette a kínált termékek palettáját. Így büszkén mondhatjuk, hogy az eddig felsorolt termékek mellett megjelent a tűzgátló redőny- és szekcionált kapu.

Tekintettel arra, hogy egyre több ügyfél igényelte egy minőségbiztosítási rendszer meglétét, a Ka-Pu Kft. 2002 februárjában bevezette az ISO 9001-2000-et.

A szekcionált kapuk, redőnykapuk, PVC lengőajtók és automata tolóajtók összeszerelése saját tulajdonú telephelyünkön történik, melyhez képzett szakembergárda, a gyártáshoz szükséges géppark valamint jelentős alkatrész-állomány áll rendelkezésünkre.

A Ka-Pu Kft. dolgozói létszáma 12 és 18 fő között mozgott az elmúlt években, jelen pillanatban 18. Ebből 8 irodai alkalmazott, és 10 pedig fizikai.

A cég működése évek óta nyereséges, ezt azonban a tulajdonosok minden évben visszaforgatták a vállalkozásba.


Copyright © 1990-2021. Ka-Pu Kapugyártó és Szerelő Kft. – www.ka-pu.hu