Rólunk | Ka-Pu Kft.

Rólunk |
Ka-Pu Kft.

A Ka-Pu Kft. elsősorban ipari kapuk, gyorskapuk gyártásával és szerelésével foglalkozik, de emellett számos külföldi partnercég termékét is forgalmazza és szervizeli. Széles termékskálánknak köszönhetően képesek vagyunk mindenfajta vevői igényt kielégíteni.

A Ka-pu Kft. keletkezése

A Ka-Pu Kft-t 1990-ben két magánszemély, valamint egy német, ipari kapukat gyártó cég (Kaufmann GmbH) alapította, 2000-re azonban a cég családi vállalkozássá alakult (Puskás család).
A cég alaptevékenysége ipari kapuk gyártása, forgalmazása, szerelése és karbantartása volt, ami az idők során kibővült az automata tolóajtókkal.

A Ka-Pu Kft. tevékenysége 2002-ben azzal bővült, hogy megkezdte a DYNACO típusú PVC gyorskapuk forgalmazását, mely cégnek hivatalos magyarországi képviselői vagyunk.

Tudás és Tapasztalat

Kollégáink rendszeresen vesznek részt a Dynaco által szervezett oktatásokon, ennek a szakmai tudásnak, valamint az elmúlt évek során több mint 3.000 Dynaco kapu beépítése során szerzett tapasztalatnak, illetve jelentős pótalkatrész-készletnek és folyamatos és rendszeres alkatrész-utánpótlásnak köszönhetően kijelenthetjük, hogy cégünk stabil szervizhátteret nyújt a Magyarországon eladott Dynaco gyorskapukhoz.

Folyamatos fejlődés és bővülés

2004-ben tovább bővült a termékpaletta, megkezdődött a PVC lengőajtók gyártása. Az eltelt évek eladási számai és ügyfeleink megelégedettsége alapján kijelenthetjük, hogy a gyorskapuk és PVC lengőajtók piacán meghatározó szereplővé vált a Ka-Pu Kft.

2019-ben cégünk tovább szélesítette a kínált termékek palettáját. Így büszkén mondhatjuk, hogy az eddig felsorolt termékek mellett megjelent a tűzgátló redőny– és szekcionált kapu.

Tekintettel arra, hogy egyre több ügyfél igényelte egy minőségbiztosítási rendszer meglétét, a Ka-Pu Kft. 2002 februárjában bevezette az ISO 9001-2015-öt.

Szakértelem a gyakorlatban

A szekcionált kapuk, redőnykapuk, PVC lengőajtók és automata tolóajtók összeszerelése saját tulajdonú telephelyünkön történik, melyhez képzett szakembergárda, a gyártáshoz szükséges géppark, valamint jelentős alkatrész-állomány áll rendelkezésünkre.

Családi vállalkozás

A Ka-Pu Kft. dolgozói létszáma 12 és 18 fő között mozgott az elmúlt években, jelen pillanatban 18. Ebből 7 irodai alkalmazott, és 11 pedig fizikai. A cég működése évek óta nyereséges, ezt azonban a tulajdonosok minden évben visszaforgatták a vállalkozásba.

Copyright © 1990-2023. Ka-Pu Kapugyártó és Szerelő Kft. – www.ka-pu.hu